Uusi Showroom aukeaa aivan Helsingin ytimeen

Hyviä uutisia: asiakkaiden toiveisiin on viimein vastattu, ja avaamme Helsinkiin upouuden Showroomin! Tavoitteena on tuoda asiantunteva asiakaspalvelu entistäkin lähemmäs kuluttajia ja tehdä lattiaremontin suunnittelusta ja toteutuksesta vaivattomampaa kuin koskaan. Showroom sijaitsee paalupaikalla aivan Helsingin keskustan palveluiden tuntumassa, osoitteessa Kalevankatu 7.

- Helsingin Kalevankadun showroomissa saat sopimuksen mukaan Stadin parasta palvelua, mutta voit myös ovikoodia käyttäen palvella itse itseäsi, jolloin vältymme kaikilta reklamaatioilta, joita meille ei tulisi muutenkaan, koska mainostimmehan juuri Stadin parasta palvelua, mutta jos siltikin haluat palvella itse itseäsi, niin sehän onnistuu, vaikka jäisitkin ilman Stadin parasta palvelua, tiivistää Helsingin showroomilla palveleva Jerry ytimekkäästi.

Showroomimme upeissa tiloissa asiakas pääsee tutustumaan tammiparketti- ja vinyylilattiavalikoimaan. Ammattitaitoisen ohjauksen kautta suunnitellaan, millainen lattia on juuri se täydellinen vaihtoehto kuhunkin kohteeseen – tietenkin aina asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Sävyvaihtoehtoja on tuttuun tapaan laaja skaala, ja nappivalinnan varmistaa niiden vertailu mallipalojen avulla.

Lattiamestarimme Jerry lunastaa lupauksensa Stadin parhaasta palvelusta sekä suomeksi että ruotsiksi. Tervetuloa!

Related Post

Uusi Showroom aukeaa aivan Helsingin ytimeen